Ολυμπιακός: Η πρόκληση του Σαμασέκου και το όνειρο της Premier League

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και θέλει να κατακτήσει τίτλους. Το όνειρο της Premier League και το γραφείο μάνατζερ που τον έφερε.

Ολυμπιακός: Η πρόκληση του Σαμασέκου και το όνειρο της Premier League

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός προχώρησε σε αρκετές κινήσεις ενισχύοντας το ρόστερ του. Μία από αυτές είναι ο Ντιαντιέ Σαμασέκου. Ο ποδοσφαιριστής από το Μάλι ήρθε στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας και πρόκειται για μία κίνηση που θεωρείται πολύ σημαντική. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει από ομάδα της Bundesliga έναν παίκτη που στο αξιόπιστο transfermarkt η αξία του είναι 16 εκατ. ευρώ, ενώ τον Δεκέμβριο του 2018 είχε φτάσει και τα 20 εκατ. ευρώ.

Ο Σαμασέκου είναι ένα καθαρό «εξάρι», ένας παίκτης που… σκουπίζει τα πάντα μπροστά από τους στόπερ. Αυτό δηλαδή που αναζητούσε ο Ολυμπιακός. Θα επιχειρήσει που και που να φτάσει και μέχρι την αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν το κάνει και πολύ συχνά. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει σκοράρει τέσσερις φορές.

Ο ποδοσφαιριστής πάντα έβλεπε τη Χοφενχάιμ ως ένα σκαλοπάτι στην καριέρα του για να κάνει το παραπάνω βήμα. Θεωρούσε πως έπρεπε να πάει να παίξει σε μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της. Ο Ολυμπιακός του προσφέρει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε ένα κλαμπ μεγάλης πίεσης και να κάνει πρωταθλητισμό.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής σε δηλώσεις του στο Kicker δεν είχε κρύψει την επιθυμία του να παίξει στην Premier League. Αυτός είναι ο πόθος του Σαμασέκου, ο οποίος μάλιστα έχει δηλώσει πως είναι και οπαδό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχει μεγάλο όνειρο την Premier League το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Το γραφείο που τον εκπροσωπεί, το «Roof» είναι πολύ ισχυρό και στην Αγγλία έχει τον Κεϊτά στη Λίβερπουλ και τον Αβονίγι στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι πάντως ένα γραφείο που είναι πολύ δυνατό στη Γερμανία.