Πρόεδρος Ολίμπια: «Ελπίζουμε ότι ο Ροντρίγκεζ θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του στον Άρη!»

Ο πρόεδρος της Ολίμπια, Ραφαέλ Βιγέδα, μίλησε για την απόφαση της ομάδας να παραχωρήσει με την μορφή δανεισμού τον Έντουιν Ροντρίγκεζ στον Άρη, επισημαίνοντας πως ευελπιστεί να καταφέρει να μείνει ο ποδοσφαιριστής στους «κίτρινους».

Πρόεδρος Ολίμπια: «Ελπίζουμε ότι ο Ροντρίγκεζ θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του στον Άρη!»

Ο πρόεδρος της Ολίμπια, Ραφαέλ Βιγέδα έδωσε στο φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες σχετικά με την παραχώρηση του Έντουιν Ροντρίγκεζ στον Άρη με την μορφή δανεισμού, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Ονδούρας.

Αναλυτικά είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι η καλύτερη συμφωνία, που θα μπορούσε να επιτευχθεί. Νιώσαμε, όμως, ότι ήταν καιρός να δώσουμε στον Έντβιν την ευκαιρία να παίξει στο εξωτερικό. Θα προτιμούσα να ήταν παραχώρηση με πώληση, αλλά καταλαβαίνουμε ότι η ομάδα (σ.σ. ο Άρης) θέλει πρώτα να δει, αν προσαρμοστεί στα δεδομένα της. Πρόκειται για δανεισμό ενός έτους, με καθορισμένη οψιόν. Ελπίζουμε ότι μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία ο παίκτης και να μείνει στην Ευρώπη».

Ο Βιγέδα επίσης έκανε λόγο και για προτάσεις και από άλλες ομάδες για τον Ροντρίγκεζ: «Πέρυσι το καλοκαίρι υπήρχε ενδιαφέρον από μια ομάδα από την Πορτογαλία, που μόλις είχε ανέβει στην Α’ Κατηγορία. Είχαμε αρκετές συζητήσεις. Στην αρχή ήταν άμεσες, αλλά αργότερα έγινε μέσω του εκπροσώπου Πάουλο Ερνάντεζ. Αποφασίσαμε ότι δεν ανταποκρινόταν στις επιθυμίες του συλλόγου. Προσωπικά πίστευα ότι ο Έντουιν θα μπορούσε ακόμα να περιμένει για μια καλύτερη προσφορά».

Και συνέχισε: «Μου φαίνεται ότι φέτος ήταν πιο καλά, γιατί έχει ωριμάσει και σε συμπεριφορά και στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς, η Ονδούρα δεν προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι αυτό επηρέασε το ενδεχόμενο να έχει μεγαλύτερη αξία ο ποδοσφαιριστής. Αυτή τη φορά του παρουσιάστηκε καλύτερη προσφορά, από καλύτερη ομάδα. Το γεγονός ότι ο Λουίς Πάλμα βρίσκεται εκεί είναι μια κατάσταση, που θα βοηθήσει πολύ τον Έντουιν».

Μιλώντας σε άλλο σημείο για τον χαρακτήρα του Ροντρίγκεζ, σχολίασε: «Ο Έντβιν είναι ένα συγκεντρωμένο παιδί, έχοντας επίγνωση της δουλειάς που πρέπει να κάνει, για να προχωρήσει. Μου φαίνεται ότι έχει μεγαλώσει σε ένα καλό σπίτι. Αυτές είναι καταστάσεις, που τον βοηθούν να κάνει αυτό το βήμα. Για αυτό αποφασίσαμε να του δώσουμε την ευκαιρία να φύγει. Ελπίζουμε ότι μπορεί να την εκμεταλλευτεί».