Φελίπε Πάρντο για Χάμες Ροντρίγκεζ: «Του είπα ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Φελίπε Πάρντο αποκάλυψε με δηλώσεις του πως ο Χάμες Ροντρίγκεζ τον ρώτησε για την προοπτική του Ολυμπιακού.

Φελίπε Πάρντο για Χάμες Ροντρίγκεζ: «Του είπα ότι ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Χάμες Ροντρίγκεζ αποτελεί εδώ και λίγες μέρες ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, με την είδηση να γίνεται γνωστή παγκοσμίως. Μετά τον Μαρσέλο η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να προσθέσει άλλον έναν σπουδαίο παίκτη.

Από την πλευρά του ο Ροντρίγκεζ ανυπομονεί να αγωνιστεί στους πρωταθλητές Ελλάδας. Μάλιστα επικοινώνησε και με τον Φελίπε Πάρντο για να τον ρωτήσει σχετικά με την προοπτική του Ολυμπιακού.

Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» αποκάλυψε τι είπε στον συμπατριώτη του για την Ελλάδα, αλλά και για το νέο ξεκίνημα που σκοπεύει να κάνει ο Χάμες.

Αρχικά δήλωσε: «Ναι μιλήσαμε. Με ρώτησε πώς είναι η Αθήνα. Νόμιζα πως θα πήγαινε διακοπές, αλλά δεν το ήξερα ότι θα πάει στον Ολυμπιακό. Του είπα ότι η Ελλάδα είναι η καλύτερη χώρα και θα το απολαύσει. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχει τραυματισμούς και θα αδράξει την ευκαιρία για να παίξει στην Ελλάδα.Του εύχομαι επιτυχία και να δείξει το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει. Είναι πιο ώριμος και αφοσιωμένος στο άθλημα».

Για τον Ολυμπιακό του είπε: «Είναι σαν τη Ρεάλ, την Μπάγερν, τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημά του. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και αυτή που βλέπει ο κόσμος. Πολλές ομάδες που αντιμετωπίζει κρύβονται, δεν κάνουν επιθέσεις».