Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ - Χουάνκαρ, χωρίς Κώτσιρα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Γιάννη Κώτσιρα να μένει εκτός προπόνησης, ενώ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει βασικούς τους Σένκεφελντ, Χουάνκαρ και Μπερνάρ στον αυριανό (17/9) αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο

Παναθηναϊκός: Με Σένκεφελντ - Χουάνκαρ, χωρίς Κώτσιρα

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή (17/9) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά εκτός του Γιάννη Κώτσιρα που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τον οπίσθιο μηριαίο και έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα στην αποστολή επέστρεψαν και οι Σένκεφελντ - Χουάνκαρ, οι οποίοι θέτουν υποψηφιότητα για την βασική ενδεκάδα της ομάδας.

Παράλληλα, είναι πιθανό να πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά από την έλευση του ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, Μπερνάρ.

Όσον αφορά την προπόνηση, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ταχύτητες, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή για τον ΠΑΣ:

«Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ταχύτητες, παιχνίδι στο μισό γήπεδο και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησε ο Κώτσιρας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.»