Χάμες Ροντρίγκες: Τον άφησε ελεύθερο η Αλ Ραγιάν, τον κάνει δικό του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός από λεπτό σε λεπτό ανακοινώνει τον Χάμες Ροντρίγκες, τον οποίο άφησε ελεύθερο η Αλ Ραγιάν και οι Πειραιώτες τον κάνουν δικό τους με τις πληροφορίες να μιλούν για συμβόλαιο για 1+1.

Χάμες Ροντρίγκες: Τον άφησε ελεύθερο η Αλ Ραγιάν, τον κάνει δικό του ο Ολυμπιακός

Ο Χάμες Ροντρίγκες θα αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα και μάλιστα θα φοράει το νούμερο «10» στην πλάτη. Ο Κολομβιανός ποδοσφαιριστής είναι στην Ελλάδα από χθες (14/9) και αναμένεται σε λίγη ώρα να ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό.

Η Αλ Ραγιάν, ωστόσο ανέτρεψε τα δεδομένα και όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Ενώ ήταν διατεθειμένη να δώσει τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού στους πρωταθλητές Ελλάδας τελικά τα πράγματα άλλαξαν.

Η ομάδα από το Κατάρ άφησε ελεύθερο τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή γεγονός που σημαίνει ότι θα ανήκει κανονικά στον Ολυμπιακό και δεν θα είναι δανεισμό. «Η Αλ Ραγιάν τερματίζει το συμβόλαιό της με τον Κολομβιανό επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χάμες Ροντρίγκες με κοινή συναίνεση μετά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών», αναφέρει η ανακοίνωση της Αλ Ραγιάν.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο που θα διάρκεια για 1+1 χρόνια. Ακόμα δεν επιβεβαιώνεται, ωστόσο, κάτι τέτοιο. Το σίγουρο είναι πως ο παίκτης θα ανήκει στον Ολυμπιακό.