Ολυμπιακός: Παίρνει Σαμασέκου από Χόφενχαϊμ - Υπογράφουν Κασάμι και Ελαμπντελαουί

Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Ντιαντιέ Σαμασέκου από την Χόφενχαϊμ για τη θέση του αμυντικού χαφ. Υπογράφουν Παϊτίμ Κασάμι και Ομάρ Ελαμπντελαουί. 

Ολυμπιακός: Παίρνει Σαμασέκου από Χόφενχαϊμ - Υπογράφουν Κασάμι και Ελαμπντελαουί

Ο 26χρονος διεθνής από το Μάλι, Ντιαντιέ Σαμασέκου, είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για τη θέση του αμυντικού χαφ. Ο ποδοσφαιριστής, με χρηματιστηριακή αξία 16 εκ. ευρώ, θα αγωνιστεί στους Πρωταθλητές Ελλάδας από την γερμανική ομάδα, η οποία δαπάνησε 14 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Σάλτσμπουργκ. Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου έχει δύο συμμετοχές φέτος στην Μπουντεσλίγκα (34 λεπτά συνολικά) και μία στο Κύπελλο Γερμανίας. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, αλλά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ομίλους του Europa League.

Από 'κει και πέρα, εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές των Παϊτίμ Κασάμι και Ομάρ Ελαμπντελαουί, οι οποίοι επιστρέφουν στο λιμάνι...

Ο Ελβετός έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες, ενώ όπως έγραψε το ΦΩΣ σήμερα, ο Νορβηγός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γαλατασαράι, βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες και να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα.