Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από την ΑΕΛ

Η ομάδα της Λάρισας ανακοίνωσε την απόκτηση των Τριποτσέρη και Ακόστα.

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» από την ΑΕΛ

Το «αλογάκι» ενισχύθηκε προσθέτοντας εμπειρία στο ρόστερ του, αφού πλέον στο έμψυχο δυναμικό του ανήκουν οι «μπαρουτοκαπνισμένοι» Θοδωρής Τριποτσέρης και Νόε Ακόστα.

Ο Έλληνας αμυντικός επέστρεψε στη «βασίλισσα του Κάμπου» μετά από 8 χρόνια, καθώς είχε θητεύσει σε αυτήν τη σεζόν 2009/2010. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Ανόρθωση, Λεβαδειακό, Δόξα Δράμας, Καβάλα και ΟΦΗ.

Ο Νόε Ακόστα ήρθε στη χώρα μας το 2010 για λογαριασμό του Ολυμπιακού Βόλου και στη συνέχεια πέρασε από τον Άρη, τον Λεβαδειακό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Λαμία.

Η ανακοίνωση για τον Τριποτσέρη:
"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό Θοδωρή Τριποτσέρη.

Ο Θοδωρής Τριποτσέρης έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα μας (σεζόν 2010-11) και τα τρεισήμισι τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό, με τη φανέλα του οποίου κατέγραψε στο ίδιο διάστημα 69 συμμετοχές".

Η ανακοίνωση για τον Ακόστα:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή μονοετούς συμβολαίου με τον 34χρονο αριστερό μέσο Noe Acosta Rivera. Ο Noe Acosta Rivera αγωνίζεται στην Ελλάδα από το 2011 και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα της Λαμίας, με τη φανέλα της οποίας είχε 26 συμμετοχές".