Σερί μεγάλα ματς για Βατσλίκ με Ολυμπιακό και Τσεχία

Ο Τόμας Βατσλίκ ετοιμάζεται για διαδοχικά μεγάλα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Εθνική Τσεχίας, με στόχο νίκες και «καθαρές» εστίες.

Σερί μεγάλα ματς για Βατσλίκ με Ολυμπιακό και Τσεχία

Για τον Τόμας Βατσλίκ είναι μία σεζόν με πολλά παιχνίδια εδώ και καιρό στις προκριματικές δοκιμασίες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, στον όμιλο του Europa League και φυσικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αλλά πλέον έρχονται μεγάλα ματς και με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Βατσλίκ κλήθηκε την Τρίτη (13/9) όπως συμβαίνει πάντα εδώ και χρόνια στην εθνική ομάδα της χώρας του και θα αγωνιστεί σε δύο μεγάλα και δύσκολα ματς για το Nations League, πρώτα στην Πράγα εναντίον της Πορτογαλίας και στη συνέχεια στο Σεν Γκάλεν κόντρα στην Ελβετία.

Για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού το πρόγραμμα είναι επίπονο και η σκέψη πρωτίστως στα ματς πριν από το ταξίδι για την πατρίδα του. Αυτό με την Φράιμπουργκ (που έχει βάλει φέτος οκτώ γκολ εκτός έδρας σε τρία ματς) και εν συνεχεία με τον ανεβασμένο και με νέο προπονητή Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Δύο ματς που θα κρίνουν πολλά, ειδικά το ευρωπαϊκό. Και ο Βατσλίκ που σπάνια έχει καταφέρει φέτος να κρατήσει ματς χωρίς να δεχτεί γκολ, αλλά και έχει τεράστια συμβολή στις προκρίσεις στα πέναλτι για την ομάδα του έχει μπροστά του μεγάλες προκλήσεις. Πρώτα με το σύλλογό του και μετά με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.