Λυσάνδρου στους παίκτες του ΟΦΗ: «Οι έξυπνοι βρίσκουν λύσεις, ενώ οι χαζοί αναζητούν δικαιολογίες»

Στην προπόνηση του ΟΦΗ το πρωί της Τρίτης (13/9) βρέθηκε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου.

Λυσάνδρου στους παίκτες του ΟΦΗ: «Οι έξυπνοι βρίσκουν λύσεις, ενώ οι χαζοί αναζητούν δικαιολογίες»

Πριν από την προπόνηση του ΟΦΗ βρέθηκε στο ΒΑΚ ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές.

Αρχικά πήρε τον λόγο ο τεχνικός Νίκος Νιόπλιας και αφού παρουσίασε το νέο μέλος του τεχνικού τιμ, Νίκο Κουνδουράκη, στη συνέχεια μπήκε στα αποδυτήρια ο Μηνάς Λύσανδρου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε στους ποδοσφαιριστές:

«Είμαι σίγουρος ότι όλοι συμφωνούμε πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το ξεκίνημα που έχουμε κάνει. Πρέπει όμως να ανασυνταχθούμε άμεσα. Σας εμπιστευόμαστε και πιστεύουμε ότι είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το πιστεύουμε ειλικρινά και να συνεχίσετε να το πιστεύετε κι εσείς.

Είναι η στιγμή για όλους να συγκεντρωθούμε, να σκεφτούμε θετικά και να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μην ξεχνάτε κάτι σημαντικό: "Οι έξυπνοι άνθρωποι βρίσκουν λύσεις, ενώ οι χαζοί αναζητούν δικαιολογίες". Είναι η στιγμή να αποδείξουμε, πρώτα στους εαυτούς μας, αλλά και στους υπόλοιπους, πως είμαστε έξυπνοι και νικητές».