Ολυμπιακός: To τελευταίο 20λεπτο με Βόλο, η Φράιμπουργκ και η επιστροφή του Ιν Μπομ

Ο Κάρλος Κορμπεράν κρατάει την αντίδραση του τελευταίου 20λέπτου με τον Βόλο ενόψει της συνέχειας και προχωράει την προετοιμασία του για Φράιμπουργκ. Καθοριστική η επιστροφή του Χουάνγκ Ιν Μπομ στη δράση.

Ολυμπιακός: To τελευταίο 20λεπτο με Βόλο, η Φράιμπουργκ και η επιστροφή του Ιν Μπομ

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ έχει αποδείξει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για τον φετινό Ολυμπιακό. Η ταχύτητα με την οποία περνάει μπροστά την μπάλα, ο τρόπος με τον οποίο συμμετέχει στην γρήγορη κυκλοφορία και κυρίως η παρουσία του ως συνδετικός κρίκος όλων των γραμμών, φαίνεται ότι ήταν στοιχεία που έλειψαν από τον Ολυμπιακό τόσο στη Νάντη, όσο και στο πρώτο «πεταμένο» ημίχρονο με τον Βόλο.

Ο Νοτιοκορεάτης αναμένεται να επιστρέψει στη δράση, καλώς εχόντων των πραγμάτων, με την Φράιμπουργκ την Πέμπτη (15/9). Από εκεί και πέρα, ο Κάρλος Κορμπεράν δεν θα τα περιμένει όλα από τον Ιν Μπομ.

Από το ματς με τον Βόλο κρατάει σίγουρα το πολύ καλό τελευταίο 20λεπτο, εκεί όπου ο Ολυμπιακός στρίμωξε τους Θεσσαλούς και τους «πυροβολούσε» με ευκαιρίες. Ας όψεται, όμως, ο Ντε Λα Φουέντε που έχασε τα... άχαστα και ο Γκάρι Ροντρίγκες που δεν τελείωσε φάσεις είτε με σωστές πάσες κάποιες φάσεις που τις είχε για... ψωμοτύρι στο παρελθόν.

Ο Κορμπεράν λοιπόν κρατάει το τελευταίο 20λεπτο κόντρα στο αντι-ποδόσφαιρο των Θεσσαλών, αν και ενδεχομένως η... άτακτη οπισθοχώρηση του Βόλου είχε να κάνει και με το γεγονός ότι οι παίκτες του Κώστα Μπράτσου είχαν παραδώσει πνεύμα από το ομολογουμένως μπόλικο τρέξιμο που είχαν ρίξει τα προηγούμενα 65-70 λεπτά.

Μπροστά του ο Ολυμπιακός έχει την Φράιμπουργκ. Αυτό που δεν θέλει με τίποτα να δει ο Ισπανός τεχνικός απέναντι στους Γερμανούς, είναι τα... κρούσματα της Νάντης. Να μην δει δηλαδή έναν επιπόλαιο ανασταλτικά και κακό δημιουργικά Ολυμπιακό που είδε στο πρώτο ημίχρονο. Η Φράιμπουργκ είναι μία ομάδα με τρομερά αθλητικά προσόντα και με φοβερά τρεξίματα. Για την ακρίβεια, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τη Ναντ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ρέντη, την Δευτέρα (12/9) οι Πειραιώτες είχαν ρεπό και την Τρίτη (13/9) επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων.