Ντάντας: «Απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στον ΠΑΟΚ»

Ο Τιάγκο Ντάντας μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ, για τις δικές του εμφανίσεις, αλλά και για το αποψινό (12/09) παιγνίδι κόντρα στην Λαμία.

Ντάντας: «Απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στον ΠΑΟΚ»

Ο Τιάγκο Ντάντας εμφανίστηκε ικανοποιημένος σε δηλώσεις του από την μέχρι τώρα προσωπική του πορεία με τον ΠΑΟΚ, ενώ επεσήμανε πως έχει να δώσει περισσότερα στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Όλα τα απολαμβάνω στην ομάδα, αν εξαιρέσεις τον αποκλεισμό μας από την Ευρώπη. Απολαμβάνω τη συμμετοχή μου στην ομάδα, τις συνθήκες στην Ελλάδα, οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για το τι του έχει κάνει εντύπωση το διάστημα που είναι στον ΠΑΟΚ:

«Είναι το πάθος που έχουν οι φίλαθλοι. Είχα ακούσει για το πόσο μεγάλος είναι ο σύλλογος και οι φίλαθλοι παθιασμένοι, αλλά δεν το περίμενα ότι θα τους συναντήσω σε τόσο εντυπωσιακό βαθμό».

Για το πως κρίνει το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είναι πολύ νωρίς έχω παίξει μόλις τρία παιχνίδια, οπότε ίσως να είναι άδικο να κάνω μία κριτική. Από αυτά όμως που έχω δει υπάρχουν μεγάλες και καλές ομάδες, αλλά περιμένουν τους θεωρητικά δυνατούς περισσότερο στην άμυνα. Αναγκαζόμαστε να βρίσκουμε χώρους για να διασπάσουμε κλειστές άμυνες. Σίγουρα είναι ένα πρωτάθλημα με ποιότητα και αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό»

Για το αν έχει να προσφέρει κι άλλα στον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Προσπαθώ ατομικά να βελτιωθώ και να γίνω ακόμη καλύτερος, αλλά μπορώ να προσαρμοστώ ακόμη καλύτερα και να δώσω κι άλλα στοιχεία. Στα πρώτα τρία παιχνίδια είμαι ικανοποιημένος από το πως απέδωσα και τις εμφανίσεις μου, ίσως όχι τόσο με τον Άρη που το παιχνίδι ήταν σκληρό και η μπάλα ήταν στον αέρα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από όσα έχω προσφέρει και θέλω να δώσω κι άλλα στον προπονητή και στην ομάδα. Πρώτα από όλα πρέπει να κρίνουμε τον εαυτό μας και μετά τους άλλους. Προσπαθώ να κοιτώ τα δικά μου λάθη και να γίνομαι εγώ καλύτερος».

Για τον αγώνα με τη Λαμία:

«Έχουμε δει ότι στα πρώτα παιχνίδια η Λαμία πίεσε ψηλά, θα πρέπει να δούμε αν θα το κάνει αυτό και με εμάς, αν θα πιέσει ψηλά να διασπάσουμε το πρέσινγκ, να είμαστε υπομονετικοί, να κάνουμε ομαλό build up για να φτάνουμε έξω από την περιοχή τους και να διασπάσουμε την άμυνα».