Ολυμπιακός: Επαφές με Κασάμι, στην Ελλάδα ο παίκτης

Σε διαπραγματεύσεις με τον Παϊτίμ Κασάμι φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός προκειμένου να ενισχύσει την μεσαία του γραμμή. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» χθες ο 30χρονος μέσος. 

Ολυμπιακός: Επαφές με Κασάμι, στην Ελλάδα ο παίκτης

Δεν είναι μυστικό πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην αναζήτηση παικτών για να ενισχυθεί στην μεσαία γραμμή. Έτσι, στο «τραπέζι» έχει πέσει η υπόθεση ενός παλιού γνώριμου, του Παϊτίμ Κασάμι.

Ο 30χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Βασιλεία ύστερα από δύο πολύ παραγωγικά χρόνια με 19 γκολ και 9 ασίστ σε 79 συμμετοχές και την Κυριακή (11/9) το απόγευμα βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο.

Την ίδια ώρα όμως, ο Κασάμι είχε νέες επαφές με την πλευρά των «ερυθρολεύκων», οι οποίες μάλιστα φαίνεται πως είναι προχωρημένες καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις εδώ και μερικές ημέρες.

Η... παλιννόστηση του Κασάμι λίγο έλειψε να πάρει σάρκα και οστά το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί τελικά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει την αναζήτηση και ενός ακόμη μέσου, για να καλύψει την θέση «6» μια και ο Ελβετός χάφ έχει πιο επιθετικά χαρακτηριστικά και προορίζεται κυρίως για την θέση «8».

Ο Κασάμι πέρασε την διετία 2014-2016 στον Ολυμπιακό, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, πέτυχε 9 γκολ και μοίρασε 9 ασίστ σε 66 παιγνίδια ενώ ήταν παρών σε μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες όπως αυτές κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Άρσεναλ.