Ολυμπιακός: Αν δεν βάζεις ούτε αυτό...

Ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε αποκτήθηκε για να προσφέρει το «κάτι παραπάνω» και τελικά έχασε δύο γκολ που δεν παρέπεμπαν σε εξτρέμ που ήρθε για να κάνει τη διαφορά! Πολύ νωρίς για συμπεράσματα για τον Αμερικανό, αλλά η αποψινή του αστοχία κόστισε και ο Ολυμπιακός είναι στο -4 από τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Αν δεν βάζεις ούτε αυτό...

O Ολυμπιακός πίεσε ασφυκτικά τον Βόλο, είχε «κατασκηνώσει» στην περιοχή του και γύρω από αυτή σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά στο τέλος έφυγε από το Καραϊσκάκη μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη στην γκολάρα του Ελ Αραμπί. Οι «ερυθρόλευκοι» δικαιούνταν τη νίκη βάσει των ευκαιριών που έκαναν, αλλά όταν δύο από τις αλλαγές που έκαναν αντί να βοηθήσουν, πετούσαν τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη, τότε η γκέλα ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα ερχόταν.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες δεν έκανε μία σωστή ενέργεια. Μπήκε στο 69’ και ο περισσότερες σέντρες του έβρισκαν αντίπαλο. Στη δε φάση του 90’ είχε ορθάνοικτο πεδίο για να κάνει ένα σωστό γύρισμα και τελικά «σημάδεψε» τον Κλέιμαν.

Όσο για τον Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε; Υποτίθεται ότι αποκτήθηκε από τη Μαρσέιγ, έτσι ώστε να κάνει τη διαφορά και το «κάτι παραπάνω» σε σχέση με τους εξτρέμ που είχε πέρσι.

Κόντρα στον Βόλο έχασε ένα τετ α τετ και είχε ένα δοκάρι. Ένα δοκάρι που προκαλεί εκνευρισμό! Δεν γίνεται από εκείνο το σημείο να σημαδεύεις το δοκάρι. Ένας παίκτης που αποκτήθηκε - υποτίθεται - για να προσφέρει κάποια πράγματα παραπάνω, έχοντας πιάτο το τέρμα σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Κλέιμαν.

Ο Βόλος από την πλευρά του έκανε αυτό που γνωρίζει. Έχοντας το υπέρ του σκορ από το ημίχρονο και βλέποντας τον Κάρλος Κορμπεράν να ρίχνει στη μάχη όλα τα βαριά χαρτιά, κλείστηκε πίσω και μετρούσε αντίστροφα το τελευταίο σφύριγμα του Φωτιά. Έπαιξε αρκετά με τον χρόνο και σε βαθμό εκνευριστικό.

Πράγματι, υπήρχαν στιγμές που ο Φωτιάς δεν έκανε τις απαιτούμενες παρατηρήσεις στους παίκτες του Βόλου που κάθε λίγο και λιγάκι έπεφταν κάτω για το παραμικρό ή έκαναν καθυστερήσεις ακόμα και στις εκτελέσεις των πλάγιων άουτ.

Κι όμως, ο Ολυμπιακός κόντρα και σε αυτές τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί, κατάφερε να ισοφαρίσει και να αγγίξει το 2-1. Ας όψεται όμως ο Ντε Λα Φουέντε. Αν δεν βάζει ούτε αυτό, τότε ποιο θα βάλει;

Δεν θέλουμε να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα, γιατί ο Αμερικανός εξτρέμ ακόμη μαθαίνει την ομάδα. Ωστόσο, είχε την ευκαιρία να αποθεωθεί από τον κόσμο το βράδυ της Κυριακής (11/9) και την σπατάλησε. Κι όχι μία φορά, αλλά δύο!