ΠΑΟΚ: Απευθείας στην Τούμπα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο Φερνάντες

Το τελευταίο παιχνίδι του Φερνάντες με την φανέλα του Βόλου θα είναι αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό καθώς ο 24χρονος αναμένεται να υπογράψει άμεσα στον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Απευθείας στην Τούμπα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό ο Φερνάντες

Όπως όλα δείχνουν το παιγνίδι του Βόλου απέναντι στον Ολυμπιακό (11/9, 18:30), στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα είναι το τελευταίο του Πάολο Φερνάντες με τη φανέλα της ομάδας της Μαγνησίας, καθώς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πλευρά του "δικεφάλου" τα βρήκε σε όλα με τον Ισπανό ατζέντη του Φερνάντες και πλέον είναι θέμα ημερών να φορέσει την μελανόλευκη φανέλα.

Επίσης, ΠΑΟΚ και Βόλος βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για το δανεισμό του Γιώργου Κούτσια στην ομάδα της Μαγνησίας, με τον 24χρονο επιθετικό να αλλάζει ποδοσφαιρική στέγη και να πηγαίνει για τον επόμενο ένα χρόνο στην ομάδα του Βόλου.

Ο Έλληνας επιθετικός θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια θα ακολουθήσει το αντίθετο δρομολόγιο από αυτό του Φερνάντες, οποίος όπως φαίνεται τη Δευτέρα (13/9) θα είναι στη Θεσσαλινικη για λογαριασμό του "δικεφάλου".