Ολυμπιακός: Η σημασία της επιστροφής του Βρσάλικο

Ο Σίμε Βρσάλικο μετά από 45 ημέρες είναι ξανά σε αποστολή του Ολυμπιακού και για την ομάδα του έχει σημασία το γεγονός ότι επέστρεψε στη δράση.

Ολυμπιακός: Η σημασία της επιστροφής του Βρσάλικο

Μετά από 45 ημέρες ο Σίμε Βρσάλικο εμφανίζεται ξανά σε αποστολή του Ολυμπιακού. Η τελευταία φορά που είχε παίξει ήταν στις 27 Ιουλίου στη ρεβάνς με τη Μακάμπι Χάιφα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από τότε ο Κροάτης ταλαιπωρήθηκε από μυϊκούς τραυματισμούς και υποτροπές που τον κράτησαν εκτός αγώνων.

Η επιστροφή του είναι πολύ σημαντικό γεγονός για την ομάδα του Πειραιά. Ο Κροάτης όταν αποκτήθηκε θεωρήθηκε μία πολύ μεγάλη μεταγραφή για τους πρωταθλητές. Και έτσι είναι, διότι πρόκειται για έναν παίκτης που αποκτήθηκε από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δεν παίζει ρόλο το γεγονός πως έχει θέματα τραυματισμών. Σημασία έχει ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης με θητεία σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να τον χρησιμοποιήσει, διότι έμεινε πολύ νωρίς εκτός δράσης. Ίσως και να υπήρξε βιασύνη να μπει να παίξει ένας παίκτης που έτσι κι αλλιώς προέρχεται από δύο δύσκολες χρονιές με τραυματισμούς. Θυμίζουμε ότι ο Βρσάλικο έκανε το ντεμπούτο του σε εκείνο το εντός έδρας φιλικό με την Άλκμααρ. Λίγες ημέρες μετά την άφιξη του στην Ελλάδα και χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία.

Όλα αυτά περνάνε στην ιστορία και το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι επέστρεψε. Είναι πολύ πιθανό με τον Βόλο να παίξει κιόλας και αν είναι καλά οι Πειραιώτες θα έχουν πολλά κέρδη από την παρουσία του.

Πρώτα απ' όλα πρόκειται για ένα σύγχρονο δεξί μπακ που θα αλλάξει πολύ την πλευρά των Πειραιωτών και στη συνέχεια για μία μεγάλη προσωπικότητα που θα βοηθήσει στα παιχνίδια. Έχει ανάγκη αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός από παίκτες με προσωπικότητα.