Σπανός: «Δεν κάνεις ομάδες με τα ονόματα»

Aπογοητευμένος o Δημήτρης Σπανός μετά την ήττα του Ιωνικού από τον Ατρόμητο τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη.

Σπανός: «Δεν κάνεις ομάδες με τα ονόματα»

Από τη στιγμή που ο Ιωνικός επέστρεψε στη Super League 1 η βραδιά με τον Ατρόμητο ήταν η πιο δύσκολη. Η ομάδα της Νίκαιας ηττήθηκε με σκορ 4-1 και ο Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως θα πρέπει να γυρίσει ο διακόπτης και πως με τα ονόματα δεν γίνονται οι ομάδες.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Σπανός μίλησε:

Για το παιχνίδι: Νομίζω ότι ήταν ένα δεύτερο ημίχρονο πάρα πολύ κακό με ατομικά και ομαδικά λάθη. Γενικά με πολλά λάθη. Με αυτή την εικόνα δεν πάμε πουθενά. Δεν μπορούμε να ζητάμε τίποτα παραπάνω.

Για το τι έφταιξε: Δεν είμαι σε θέση να σας πω τι έγινε. Όταν δέχεσαι ένα γκολ από ατομικό λάθος και δεύτερο, δεν γίνεται. Είναι θέμα συγκέντρωσης δεν μπορεί να ξέχασαν την μπάλα αυτοί οι παίκτες.

Για τη συνέχεια: Το θέμα είναι να σταθούμε στο μυαλό μας και να πούμε ότι πρέπει να γυρίσουμε διακόπτη. Αυτή δεν είναι εικόνα. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουν, να παίξει ένας για όλους και όλοι για έναν. Με τα ονόματα δεν κάνεις ομάδα.