Ολυμπιακός: Νωρίς για συγκρίσεις ο Χουάνγκ Ουί-Τζο

Το γκολ του Χασάν με το που πήγε στην Τουρκία και η επιστροφή στη δράση του Τικίνιο με την Μποταφόγκο οδηγούν πολλούς σε πρόωρες συγκρίσεις με τον Χουάνγκ Ουί-Τζο και την έως τώρα αφλογιστία του. 

Ολυμπιακός: Νωρίς για συγκρίσεις ο Χουάνγκ Ουί-Τζο

Ο Αχμέντ Χασάν έβαλε γκολ στο πρώτο του παιχνίδι στην Τουρκία με την Αλάνιασπορ μπαίνοντας ως αλλαγή και ο Τικίνιο επέστρεψε στη δράση με τη φανέλα της Μποταφόγκο, με τους Βραζιλιάνους να είναι βέβαιοι ότι θα τους ανεβάσει επιθετικά και βαθμολογικά. Είναι αρκετοί αυτοί ανάμεσα στον κόσμο του Ολυμπιακού που θυμήθηκαν τους συγκεκριμένους κυνηγούς, ίσως και κάποιοι που δεν τους θεωρούσαν ικανούς για την ομάδα. Έστω κι αν ο Χασάν ήταν συνεπής όσο έπαιζε, με τους δανεισμούς του και τον... Ελ Αραμπί να μην του επιτρέπουν να έχει ρυθμό. Ενώ ο Τικίνιο μπορεί να μην ενθουσίασε, αλλά δεν έβαλε και λίγα γκολ στη σεζόν που αγωνίστηκε στο Ολυμπιακό, έχοντας και τραυματισμό στον ώμο όλο το περσινό καλοκαίρι.

Όλες αυτές οι αναμνήσεις γίνονται με αφορμή το γεγονός ότι δεν έχει σκοράρει ακόμη ο Χουάνγκ Ουί-Τζο, παρόλο που είχε καλή παρουσία με τον Ιωνικό με τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο κενό τέρμα, αλλά και την ασίστ στον Μπιέλ για το γκολ του Ισπανού.

Όμως ο Νοτιοκορεάτης, ένας διεθνής παίκτης με 15 γκολ στην Εθνική και με καμιά τριανταριά στην Γαλλία, ο οποίος κοστολογείται στα επτά εκατομμύρια ευρώ, κάποια στιγμή θα βρει και τα γκολ και την προσαρμογή. Η υπομονή είναι απαραίτητη για κάθε νέο παίκτη που δείχνει κιόλας ότι δεν είναι στα καλύτερά του ακόμη σε φυσική κατάσταση. Τόσο στο ματς του πρωταθλήματος, αλλά και στον αγώνα της Γαλλίας.