Μπα: «Πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα»

Ο Ουσεϊνού Μπα μίλησε για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ναντ και για το παιχνίδι με τον Βόλο για το πρωτάθλημα.

Μπα: «Πρωταρχικός στόχος το πρωτάθλημα»

Ο Ουσεϊνού Μπα δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τη Ναντ λόγω τιμωρίας, αλλά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Cosmote TV παραδέχτηκε πως υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας. Επιπλέον τόνισε πως πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά ο Ουσεϊνού Μπα μίλησε:

Για το κλίμα στα αποδυτήρια μετά την ήττα στη Γαλλία και τον τρόπο που αυτή ήρθε: Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ήταν σκληρό που δεχθήκαμε το γκολ στο τελευταίο λεπτό γιατί μέχρι τότε είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δε πρέπει να μείνουμε εκεί. Πρέπει πολύ γρήγορα να το ξεχάσουμε γιατί έχουμε πολύ σύντομα έναν ακόμα αγώνα.

Για το παιχνίδι με τον Βόλο: Όλοι γνωρίζουμε πως το πρωτάθλημα είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, επομένως είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά και τα επόμενα. Δε μας πειράζει αν το γκολ έρθει στο πρώτο ή στο τελευταίο λεπτό, όπως πέρσι. Αρκεί να έρθει και να κερδίσουμε. Ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο, ξέρουμε πως ο Βόλος μας δυσκολεύει, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτό που θέλουμε.