ΠΑΟΚ: «Αρέσει» στην Bundesliga ο Ντάγκλας Αουγκούστο

Το συμβόλαιο του Ντάγκλας Αουγκούστο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και το γεγονός ότι από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει ως ελεύθερος φαίνεται πως δελεάζει ομάδα της Bundesliga.

ΠΑΟΚ: «Αρέσει» στην Bundesliga ο Ντάγκλας Αουγκούστο

Δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη στην σχέση του ΠΑΟΚ με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο. Από την μία δεν έχει προκύψει εξέλιξη για την ανανέωση του συμβολαίου του και από την άλλη, δεν έχει προκύψει πρόταση για αγορά του που να καλύπτει τα «θέλω» του Δικεφάλου.

Στην παρούσα φάση, ο 25χρονος μέσος συνεχίζει στον ΠΑΟΚ έχοντας μπει στον τελευταίο χρόνο το συμβολαίου του κάτι που σημαίνει πως ελωχεύει ο κίνδυνος να τον δελεάσει κάποια ομάδα τον Ιανουάριο και να συμφωνήσει μαζί του ενόψει του επόμενου καλοκαιριού.

Ομάδα της Bundesliga λοιπόν, φαίνεται πως δείχνει το τελευταίο διάστημα ζεστό ενδιαφέρον για την περίπτωση του Βραζιλιάνου και είναι πιθανό να του κάνει κρούση με την έλευση του νέου έτους για να συμφωνήσει μαζί του για την νέα σεζόν. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, αν το καταφέρει αυτό να κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ και για αγορά του Αουγκούστο με κάποιο μικρό ποσό.

Την ίδια ώρα, ο Αουγκούστο δικαιώθηκε στο δικαστήριο με την πρώην ομάδα του, Κορίνθιανς και μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της για οφειλή προς τον ίδιο περίπου 230.000 ευρώ! Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία: «η MFD Empreendimentos e Participações, μια εταιρεία που πήγε την Corinthians στο δικαστήριο, πέτυχε το κλείδωμα των λογαριασμών του συλλόγου για πληρωμή χρέους ύψους 231.712 ευρώ σύμφωνα με δικαστική απόφαση. Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία κατέθεσε αγωγή στο Δικαστήριο του Σάο Πάολο για να εισπράξει 260.000 ευρώ για δικαιώματα προβολής του Ντόουγκλας Αουγκούστο που κατείχε και δεν πληρώθηκε από την ομάδα.

Τον Μάιο είχε γίνει ξανά μπλοκάρισμα στους λογαριασμούς της Κορίνθιας λόγω της ίδιας διαδικασίας. Εκείνη την εποχή, βρέθηκαν και δεσμεύτηκαν 83.726 ευρώ αλλά τώρα ξανά υπάρχουν περιπέτειες για την ομάδα».