Μαρσέλο: Εκτίει τιμωρία με τον Βόλο

Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν υπολόγιζε τον Μαρσέλο για το ματς της Κυριακής (11/9) με τον Βόλο, όμως παρόλα αυτά, ο Βραζιλιάνος κουβαλά τιμωρία λόγω καρτών από την Ρεάλ Μαδρίτης και θα εκτίσει την ποινή του στην εν λόγω αναμέτρηση.  

Μαρσέλο: Εκτίει τιμωρία με τον Βόλο

Μπορεί ο Κάρλος Κορμπεράν να μην υπολόγιζε ούτως ή άλλως τον Μαρσέλο για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Βόλο την Κυριακή (11/9), όμως σε κάθε περίπτωση ο Βραζιλιάνος άσος δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στην εν λόγω αναμέτρηση.

Αυτό διότι κουβαλά τιμωρία λόγω καρτών με την Ρεάλ Μαδρίτης στην La Liga και ως εκ τούτου θα την εκτίσει στην Super League και συγκεκριμένα στην τέταρτη αγωνιστική.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος αμυντικός είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο παιγνίδι του Copa del Rey απέναντι στην Έλτσε με τις δηλώσεις του κατά του διαιτητή στο τέλος του αγώνα να επισύρουν ποινή ακόμη δύο αγωνιστικών.

Δηλαδή τρεις στο σύνολο, με την πρώτη ποινή να την έχει ήδη εκτίσει στο ματς κυπέλλου με την Μπιλμπάο. Έτσι απομένουν δύο αγώνες για να μπορεί να απαλλαγεί ο ποδοσφαιριστής από την τιμωρία.

Εκτός από τον Μαρσέλο, τιμωρημένοι είναι οι Μπράϊαν Νταμπό (Άρης), Πάουλο Βινίσιους (Λεβαδειακός), Έρικ Λάρσον (ΟΦΗ) και Ομάρ Ελ Καντουρί (ΠΑΟΚ).