Ο Ολυμπιακός ψάχνει το «μπαμ» με Κρκιτς στο κόλπο και ο Μάρκοβιτς

Ο 28χρονος άσος της Στόουκ απασχολεί τους Πειραιώτες που δεν έχουν βγάλει από το κάδρο τον Μάρκοβιτς και αναζητούν τον παίκτη που θα προκαλέσει αίσθηση.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει το «μπαμ» με Κρκιτς στο κόλπο και ο Μάρκοβιτς

Είναι πολύ έντονη η φημολογία τις τελευταίες ημέρες πως ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να φέρει παίκτη που θα προκαλέσει αίσθηση. Το «ΦΩΣ» μετά το πρώτο ματς με τη Μπέρνλι σας είχε γράψει πρωτοσέλιδα ότι στόχος είναι η πρόκριση και ένα δώρο. Και πράγματι αυτή είναι η κατεύθυνση που υπάρχει στο μεγάλο λιμάνι.

Στον Ολυμπιακό ψάχνουν τον παίκτη που θα προκαλέσει αίσθηση και παράλληλα θα ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας. Ο Λαζάρ Μάρκοβιτς παραμένει η μεγάλη κάψα των «ερυθρόλευκων», αλλά δεν είναι ο μοναδικός. Εδώ και λίγη ώρα γίνεται κουβέντα γι’ ακόμα έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή από το Νησί. Ο λόγος για τον Μπόγιαν Κρκιτς, ο οποίος ανήκει στη Στόουκ.

Ο 28χρονος άσος την περασμένη σεζόν είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Αλαβές και η φημολογία θέλει τον Ολυμπιακό να έχει κάνει ήδη μία πρώτη επαφή με τη Στόουκ προκειμένου να πάρει πληροφορίες για το πως μπορεί να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Οι δύο ομάδες φέρεται να βρίσκονται σε επαφή για το θέμα του Κρκιτς.

Ο Μπόγιαν ανήκει στην Στόουκ από το 2014 και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2020. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει μεγαλώσει μέσα στη Μπαρτσελόνα, ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ρόμα, Μίλαν, Μάιντς, Άγιαξ. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει τόσο στα άκρα όσο και ως δεύτερος επιθετικός.

Είναι ολοφάνερο ότι στον Ολυμπιακό «ψάχνονται» για τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει το «μπαμ». Φυσικά προτεραιότητα είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αλλά η προεργασία γίνεται. Την ίδια ώρα συνεχίζει να υφίσταται το θέμα του Λαζάρ Μάρκοβιτς, ο οποίος παραμένει στη Λίβερπουλ και με τον Κλοπ να μην τον υπολογίζει.