Ολυμπιακός: Προς Τουρκία ο Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκιμπού Καμαρά δεν θα συνεχίσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού τη νέα αγωνιστική περίοδο και υπάρχει ενδιαφέρον από την Τουρκία.

Ολυμπιακός: Προς Τουρκία ο Αγκιμπού Καμαρά

Ο Αγκιμπού Καμαρά έχει χάσει πολύ έδαφος και αρκετές θέσεις στην ιεραρχία των χαφ μεσοεπιθετικών του Ολυμπιακού. Και στα ματς πρωταθλήματος ο Αφρικανός ποδοσφαιριστής έχει μείνει εκτός αποστολής γεγονός που έδειχνε και τις προθέσεις του Κάρλος Κορμπεράν.

Στην τελευταία προπόνηση που έγινε στον Ρέντη πριν το παιχνίδι με τη Ναντ ο Αγκιμπού δεν έλαβε μέρος, ενώ θυμίζουμε πως έχει μείνει και εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Αφρικανός άσος δεν θα μείνει στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για τον Αγκιμπού υπήρξε ενδιαφέρον από τη Σταντάρ Λιέγης, όμως, ο πιο πιθανός προορισμός είναι η Τουρκία. Η Γκιρεσούνσπορ φέρεται να είναι μία ομάδα που ασχοληθεί με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή.

Ο 21χρονος άσος εντυπωσίασε στο περσινό πρώτο μισό της σεζόν, αλλά δεν έγινε το ίδιο και στη συνέχεια. Η τουρκική αγορά κλείνει την Πέμπτη (8/9) και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες για το μέλλον του ποδοσφαιριστή. Φυσικά θα πρέπει και ο ίδιος να δεχτεί να συνεχίσει στην Τουρκία με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο. Είναι φανερό, όμως, ότι στον Ολυμπιακό δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής.