ΠΑΟΚ: Σε τροχιά επανόδου στις προπονήσεις ο Νάσμπεργκ

 Ο Ιβάν Νάσμπεργκ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (7/9) προπόνησης και πλέον μετρά αντίστροφα για να τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Σε τροχιά επανόδου στις προπονήσεις ο Νάσμπεργκ

Βελτιωμένη παρουσιάζεται η κατάσταση του Ιβάν Νάσμπεργκ.

Ο νεαποκτηθείς, Νορβηγός, κεντρικός αμυντικός ακολούθησε το μεγαλύτερο κομμάτι της σημερινής (7/9) προπόνηση του ΠΑΟΚ και πλέον είναι σε τροχιά επανόδου στο κανονικό πρόγραμμα ώστε τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου και να μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά»

Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός δεν έχει πραγματοποίησει, ακόμη, την πρώτη του συμμετοχή με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε εκτός για μερικές εβδομάδες.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να επανενταχθεί στο πρόγραμμα των υπολοίπων ώστε να μπορεί να υπολογίζει σε εκείνον ο Ρουμάνος τεχνικός για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Υπενθυμίζεται ότι, κόντρα στους Φθιώτες, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Ομάρ Ελ Καντουρί λόγω της κόκκινης κάρτας που είδε στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Απών από την προπόνηση της Τετάρτης ο Γιάννης Μιχαηλίδης που επιδόθηκε σε ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη (08.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στη Νέα Μεσημβρία στις 10:00.