ΟΦΗ: Μπήκε ο Ντίκο

Οι Κώστας Γιαννούλης, Μιγκέλ Μεγιάδο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και ο Μεχντί Ζερκάν στον ΟΦΗ. Μπήκε ο Ντίκο. 

ΟΦΗ: Μπήκε ο Ντίκο

Συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Οι Κώστας Γιαννούλης, Μιγκέλ Μεγιάδο ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και ο Μεχντί Ζερκάν στον ΟΦΗ.

Το ευχάριστο της ημέρας για τον τεχνικό Νίκο Νιόπλια είναι πως μπήκε στις προπονήσεις ο Ντίκο. Οι Χουάν Νέιρα, Γιον Τοράλ και Φιορίν Ντουρμισάι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να κάνει θεραπεία.

«Με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τελειώματα φάσεων, αγωνιστικό παιχνίδι στο μισό γήπεδο, αλλά και ασκήσεις στο γυμναστήριο συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης (7/9) η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του Σαββατιάτικου (10/9) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο “Θ. Βαρδινογιάννης”.

Οι Κώστας Γιαννούλης και Miquel Mellado ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, όπως και ο Mehdi Zerkane.

Juan Neira, Jon Toral και Φιορίν Ντουρμισάι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να κάνει θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (8/9), στις 18:00», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για την προπόνηση της Τετάρτης.