ΑΕΚ: «Υπογεγραμένο συμφωνητικό» διαρρέει η ΠΑΕ για τα περί «σφήνας» της Τραμπζονσπόρ για Σιντιμπέ

Από την ΑΕΚ διευκρίνιζαν ότι έχουν στα χέρια τους υπογεγραμμένο συμφωνητικό από τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ μετά το δημοσίευμα στη Γαλλία περί «σφήνας» της Τραμπζονσπόρ για τον 30χρονο Γάλλο δεξιό οπισθοφύλακα.

ΑΕΚ: «Υπογεγραμένο συμφωνητικό» διαρρέει η ΠΑΕ για τα περί «σφήνας» της Τραμπζονσπόρ για Σιντιμπέ

Εν τη γενέσει της φρόντισαν να σβήσουν τη «φωτιά» που πήγε ν' ανάψει δημοσίευμα, στη Γαλλία, περί «σφήνας» της Τραμπζονσπόρ για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στην ΑΕΚ.

Ο Γάλλος δημοσιογράφος του «France Football», Ναμπίλ Εντζελίτ υποστήριξε ότι η πρωταθλήτρια Τουρκίας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Γάλλο μπακ για την απόκτησή του.

«Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής βρίσκεται σε επαφές με την Τράμπζονσπορ», αναφέρει σε ανάρτηση του.

Ωστόσο από την ΑΕΚ καθησύχαζαν ότι έχουν στα χέρια τους υπογεγραμμένο συμφωνητικό από τον παίκτη που αναμένεται κανονικά στην Αθήνα το βράδυ της Τετάρτης (07/09) και την επομένη θα ανακοινωθεί.

Με τα έγγραφα που έχει στα χέρια της η ΑΕΚ Η μεταγραφή μπορεί να χαλάσει μόνο αν ο ποδοσφαιριστής δεν περάσει τα ιατρικά τεστ.