Ολυμπιακός: Νέο κάλεσμα της Κόνιασπορ σε Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν που θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, έχει «ενοχληθεί» ήδη από την Κόνιασπορ για να επιστρέψει στο Ικόνιο.

Ολυμπιακός: Νέο κάλεσμα της Κόνιασπορ σε Χασάν

Ο Αχμέντ Χασάν περισσεύει στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν. Από την αρχή του καλοκαιριού φαινόταν ότι ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν είχε καμία τύχη να παρέμενε στον Ολυμπιακό.

Ο Αιγύπτιος λοιπόν βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και τα μαντάτα έφτασαν έως το Ικόνιο.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Κόνιασπορ, αλλά η τουρκική ομάδα δεν είχε σκοπό να τον αγοράσει. Επιθυμούσε μία διαφορετική φόρμουλα απόκτησής του, είτε με νέο δανεισμό, είτε ως ελεύθερο.

Ωστόσο, δεν προβλέπεται δανεισμός για έναν παίκτη που το συμβόλαιό του εκπνέει σε έναν χρόνο. Κατά συνέπεια, περίμενε έως τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου για να δει αν μπορεί να τον πάρει τσάμπα.

Το «παράθυρο» στην Τουρκία κλείνει την Πέμπτη (8/9). Η Κόνιασπορ έκανε μία νέα προσπάθεια για να πείσει τον Ολυμπιακό και κατ’ επέκταση να πείσει και τον Χασάν, ο οποίος δεν έχει σε πρώτο πλάνο την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας. Ακούγεται έντονα για την Αλ Αχλί της χώρας του, αλλά και για ομάδα της Αραβίας.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και με τον Χασάν, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό, έναν χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.