Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη από την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Όπως και με τον Ολυμπιακό δεν θα δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους. 

Αστέρας Τρίπολης – Άρης: Δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, ξεκαθαρίζοντας πως δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνοι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας. Όπως συνέβη και κόντρα στον Ολυμπιακό πριν από λίγες ημέρες.

Η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ενημερώνει ότι στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2022-2023 με αντίπαλο τον Άρη στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", την Κυριακή (11/09, 21:30), δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν δικαίωμα εισόδου και στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας με αντιπάλους την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και στον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική».

Να σημειώσουμε πως στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι οργανωμένοι οπαδοί του Αστέρα Τρίπολης είχαν αναρτήσει πανό για τις μετακινήσεις και την παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων στο γήπεδο.