Κοτάρσκι: «Θα κρατήσω την απάντηση για τον εαυτό μου για να με βοηθήσει στο μέλλον»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ντόμινικ Κοτάρσκι μίλησε για το ντέρμπι με τον Άρη και φυσικά το πέναλτι του Γκρέι που μπλόκαρε στο δεύτερο ημίχρονο.

Κοτάρσκι: «Θα κρατήσω την απάντηση για τον εαυτό μου για να με βοηθήσει στο μέλλον»

Ο 22χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ δεν αποκάλυψε τα όσα πέρασαν από το μυαλό του στη φάση του πέναλτι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για τον αγώνα με τον Άρη και την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Ήταν το πρώτο μου τοπικό ντέρμπι κι ήξερα τι να περιμένω. Είναι ένα παιχνίδι που έχει υψηλή αδρεναλίνη, αλλά δε μου αρέσει να μιλάω για τον εαυτό μου. Ήταν μία καλή μάχη για εμάς. Μπήκαμε με μαχητική νοοτροπία, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι προφανώς. Όλα τα παιχνίδια δίνουν τρεις βαθμούς, όμως αυτά τα παιχνίδια δίνουν κάτι παραπάνω. Θέλαμε να το κερδίσουμε και για εμάς και για τον κόσμο μας, αλλά κρατάμε το μαχητικό μας πνεύμα κι όλα αυτά που κάναμε σαν ομάδα».

Για τη φάση του πέναλτι που κατάφερε να μπλοκάρει: «Περισσότερες πιθανότητες έχει πάντα ένας ποδοσφαιριστής που χτυπάει το πέναλτι να σκοράρει, παρά ένας τερματοφύλακας να το πιάσει. Θα κρατήσω την απάντηση για τον εαυτό μου για να με βοηθήσει στο μέλλον».

Για τη νοοτροπία της ομάδας και τη συνέχεια: «Μεγαλώνουμε ως ομάδα, αυτή είναι η αλήθεια. Χρειαζόμαστε αυτή την ωριμότητα, για να μεγαλώσουμε, να εξελιχθούμε. Έχουμε πολλούς νέους ποδοσφαιριστές κι ηλικιακά. Είμαι ένας από αυτούς… Μαθαίνουμε από τέτοιου είδους παιχνίδια κι είναι σημαντικό να παίρνουμε τα μαθήματα του κάθε παιχνιδιού όλοι μαζί ως ομάδα. Να μεγαλώνουμε όλοι μαζί ως ομάδα. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός, είναι τρεις βαθμοί. Έχουμε αποφασίσει ότι κοιτάζουμε αυτό, κάθε επόμενο παιχνίδι σαν τελικό και κάθε εβδομάδα μπαίνουμε να πάρουμε τους επόμενους τρεις βαθμούς».