Oλυμπιακός: Ο «σκασμένος» Ουί-Τζο και η φάση που άρεσε

Ο Χουάνγκ Ουί-Τζο ήθελε πολύ να σκοράρει στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ιωνικό.

Oλυμπιακός: Ο «σκασμένος» Ουί-Τζο και η φάση που άρεσε

Στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ουί-Τζο έχασε την ευκαιρία του αγώνα. Σε κενή εστία ο Νοτιοκορεάτης δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και δεν έκανε σε εκείνο το σημείο το 3-1 που επί της ουσίας θα τελείωνε το παιχνίδι. Ο 30χρονος επιθετικός το ήθελε πολύ το γκολ και ειδικά η ευκαιρία που έχασε ήταν από αυτές που δεν… χάνονται.

Λίγα λεπτά μετά τη συγκεκριμένη φάση παραχώρησε τη θέση του στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί και δεν μπορούσε να κρύψει τη στενοχώρια του για τη χαμένη ευκαιρία. Έκανε χαρακτηριστικές κινήσεις με τα χέρια του και έδειχνε πως δεν πίστευε ότι δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ακόμα κι όταν πέρασε εκτός γηπέδου, ο Χουάνγκ δεν πίστευε τι έχασε. Είναι χαρακτηριστικό, όμως, ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν αυτός που έσπευσε να του μιλήσει.

Ο έμπειρος αμυντικός καταλάβαινε πώς ήταν η ψυχολογία του εκείνη την ώρα και πλησίασε τον συμπαίκτη του. Η στιγμή που άρεσε, όμως, από τον Ουί-Τζο ήταν η φάση που έγινε το 2-0. Αν και επιθετικός, είχε την ψυχραιμία να σταματήσει στην περιοχή του Ιωνικού και να στρώσει την μπάλα στον Μπιέλ, ο οποίος είχε καλύτερες προϋποθέσεις για να σκοράρει. Σε εκείνη τη φάση έδειξε ότι είναι παίκτης που βάζει πάνω απ' όλα την ομάδα.