Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος που δεν χάσαμε»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δήλωσε ικανοποιημένος από το 0-0 του ΠΑΟΚ με τον Άρη.

Λουτσέσκου: «Ικανοποιημένος που δεν χάσαμε»

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την μαχητικότητα που είχαν ο παίκτες του.

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε:

Για το παιχνίδι: Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, παιχνίδι μάχης. Υπήρχε θέληση μεγάλη που μας οδήγησε σε μία διαδικασία σύγχυσης. Ένα παιχνίδι που η ομάδα που θα σκόραρε πρώτη θα κέρδιζε και το παιχνίδι. Όσον αφορά στο παιχνίδι νομίζω ότι είχαμε δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο 15λεπτο. Στο β' ημίχρονο πέρα της ευκαιρίες του πέναλτι είχαμε και εμείς ευκαιρία. Καταλήγοντας είχαμε τρεις ευκαιρίες για να σκοράρουμε, ενώ ο Άρης είχε κάποιες πιθανότητες να δημιουργήσει. Όπως καταλαβαίνετε αυτό που κρατάμε είναι το πνεύμα γιατί είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτές τις μάχες και να δυναμώσουμε το γκρουπ.

Για το αν είναι ικανοποιημένος με το 0-0: Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι εφόσον δεν καταφέραμε να κερδίσουμε δεν χάσαμε. Και το γεγονός ότι δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες στη μεριά μας. Παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένος.

Για τη φάση με τις αποβολές: Νομίζω ότι ήταν μία πρόκληση που υπήρχε από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Ήταν ο Νταμπό που προκάλεσε όλο αυτό. Γενικότερα υπάρχει μία πρόκληση εδώ και είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Μπορείτε να δείτε και το φρύδι του Ολιβέιρα που άνοιξε από μία αγκωνιά.