ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Οι ενδεκάδες των δύο αντιπάλων!

Με τετράδα στην άμυνα και βασικό τον Λάζαρο Ρότα παρατάσσει για πρώτη φορά σ' επίσημο ματς την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα. Ξανά στον πάγκο ο Μουκουντί, νέο πρόσωπο στην 18αδα ο έτερος νεαποκτηθείς Ελίασον.

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Οι ενδεκάδες των δύο αντιπάλων!

Εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα και την διάταξη επεφύλασσε ο Ματίας Αλμέιδα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη (04/09, 21.30), για την 3η αγωνιστική.

Ο Αργεντινός παρατάσσει την ομάδα του με τετράδα στην άμυνα για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και σχηματισμό 4-2-3-1 έχοντας βασικό δεξί μπακ τον Ρότα

Από εκει και πέρα γκολκίπερ είναι ο Στάνκοβιτς, αριστερό μπακ ο Χατζισαφί, ενώ κεντρικό δίδυμο οι Βίντα και Τζαβέλλας.

Το αντίστοιχο στα κεντρικά χαφ θα αποτελούν οι Σιμάνσκι και Γιόνσον οι οποίοι θα έχουν μπροστά τους τον Πινέδα.

Στο αριστερό «φτερό» θα είναι ο Τσούμπερ, στο δεξί ο Γκατσίνοβιτς (που επίσης επιστρέφει βασικός στέλνοντας στον πάγκο τον Λιβάι Γκαρσία) και «φουνταριστός» ο Αραούχο.

Ξανά στον πάγκο ο Μουκουντί, ενώ ο έτερος των νεαποκτηθέντων, Ελίασον, μπήκε για πρώτη φορά στην 18αδα.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους επίσης οι: Αθανασιάδης,Μοχαμάντι, Μήτογλου, Μάνταλος, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία.

Από την άλλη ο Θανάσης Στάϊκος παρατάσσει τον «Άγιαξ της Ηπείρου» με τους: Σούλης - Σόρια, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κιάκος - Καραχάλιος - Μπιλμπάο, Λιάσος - Μέντες, Παμλίδης, Ροσέρο.

Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Αθανασίου, Ποζνάνσκι, Μπαγκαλιάνης, Πήλιος, Ριένστρα, Φοφανά, Τζίμας, Τζάβος, Σταματελόπουλος.