ΑΕΚ: Ισπανικά δημοσιεύματα βάζουν στο ...κόλπο για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και τη Ρεάλ Μπέτις!

Στην Ιβηρική γράφουν ότι για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, που φέρεται να μιλά η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και η, Κυπελλούχος Ισπανίας, Ρεάλ Μπέτις, παίζοντας το «χαρτί» της παρουσίας του, συμπατριώτη και φίλου του, Ναμπίλ Φεκίρ στην ομάδα...

ΑΕΚ: Ισπανικά δημοσιεύματα βάζουν στο ...κόλπο για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και τη Ρεάλ Μπέτις!

Ενώ η ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε διαψεύδει, τα όσα μετέδωσε, αργά το βράδυ του Σαββάτου η ηλεκτρονική έκδοση της «L' Equipe» για «προχωρημένες επαφές» με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ή τις πληροφορίες για πρόταση με ετήσιες απολαβές ενός εκατομμυρίου ευρώ, φαίνεται ότι δεν «παίζει» μόνη της στην περίπτωση του δεξιού μπακ που έμεινε ελεύθερος από την Μονακό και το 2018 είχε κατακτήσει το Μουντιάλ με την Εθνική Γαλλίας!

Και η Ισπανική Ρεάλ Μπέτις ενδιαφέρεται για εκείνον και με ...μεσολαβητή τον συμπατριώτη του Φεκίρ προσπαθεί να τον αποκτήσει.

«Ο Οριέ μαζί με τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είναι οι δύο περιπτώσεις των Ανδαλουσιάνων για την άμυνα», αναφέρεται στο ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, «La Razon» που επισημαίνει και το «κρυφό όπλο» των Κυπελλούχων Ισπανίας στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα της η εφημερίδα τονίζει πως «υπέρ της άφιξης του παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Γαλλία στην Μπέτις είναι ο Ναμπίλ Φεκίρ, με τον οποίο ο Σιντιμπέ διατηρεί πολύ καλές σχέσεις».

Οι επόμενες ώρες αναμένονται κρίσιμες, ενώ από την «Ένωση» δεν απέκλειαν να υπάρχουν πληροφορίες για την περίπτωση του στο περιθώριο του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (04/09, 21.30)