Ολυμπιακός: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Δευτέρα (5/9, 21.00) η υποδοχή του Μαρσέλο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση της ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας πως η υποδοχή του σούπερ σταρ Μαρσέλο θα γίνει τη Δευτέρα (5/9, 21.00) στο «Γ. Καραϊσκάκης». 

Ολυμπιακός: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Δευτέρα (5/9, 21.00) η υποδοχή του Μαρσέλο

Τη Δευτέρα (5/9) θα φτάσει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ που υπέγραψε για 1+1 χρόνια με τους Πειραιώτες, έρχεται αύριο στην χώρα μας αλλά η υποδοχή του δεν θα γίνει στο «Ελ. Βενιζέλος.

Η ΠΑΕ ενημέρωσε τον κόσμο των Πειραιωτών και ξεκαθάρισε πως η υποδοχή θα γίνει στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ώρα 21.00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του φαληρικού γηπέδου από τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει ότι η υποδοχή του Παγκόσμιου Μαρσέλο θα γίνει στο «Γεώργιος Καραισκάκης» αύριο (5/9) στις 21:00.

Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να εισέρχονται στις εξέδρες του Σταδίου απο τις εισόδους στις Θύρες 33-35, ενώ τα πάρκινγκ του σταδίου θα είναι ανοικτά μέχρι το όριο διαθεσιμότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν στις 20:00».