Μπιελ: «Για αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό, για γκολ και ασίστ»

Ο Πεπ Μπιελ μίλησε για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, που είχε γκολ και ασίστ κόντρα στον Ιωνικό.

Μπιελ: «Για αυτό ήρθα στον Ολυμπιακό, για γκολ και ασίστ»

Ο Πεπ Μπιελ από την πλευρά του ξεκίνησε ιδανικά το «ταξίδι» του στον Ολυμπιακό, σημειώνοντας ένα γκολ και έχοντας μία ασίστ απέναντι στον Ιωνικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντεμπούτο του: «Είμαι ευτυχισμένος, ήταν μία ωραία αρχή και είχα ανυπομονησία για να βρεθώ μπροστά στον κόσμο μας και να παίξω σε αυτό το γήπεδο».

Για το γεγονός ότι ο κόσμος φώναξε το όνομά του: «Ευχαριστώ τον κόσμο μου και νιώθω ότι είναι ένα ωραίο προνόμιο για εμένα».

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον σύλλογο: «Θετικές οι εντυπώσεις μου. Όλη η υποδοχή ήταν εξαιρετική από τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και απ’ όλους στον Ολυμπιακό».

Για τους στόχους του και αν θα ξανακάνει διψήφιο νούμερο σε γκολ και ασίστ: «Νομίζω ότι για αυτό ήρθα εδώ. Είμαι επιθετικός, θέλω να δημιουργώ ευκαιρίες, να μοιράζω ασίστ και να πετυχαίνω γκολ. Στόχος μου είναι να το επαναλάβω κι εδώ».

Για τον Μαρσέλο: «Είναι ένα πολύ μεγάλο προνόμιο για εμάς. Δεν έχω να πω πολλά για τον Μαρσέλο. Όλοι ξέρουμε για το τι πρόκειται. Ανυπομονούμε να έρθει και να μας βοηθήσει».