Κορμπεράν: «Παίκτης – θρύλος ο Μαρσέλο, ο Μπιελ δίνει ακρίβεια σε πάσες και τελειώματα»

Ο Κάρλος Κορμπεράν μίλησε για όλα όσα έγιναν με τον Ιωνικό, για το ντεμπούτο του Μπιελ και τη μεταγραφή του Μαρσέλο.

Κορμπεράν: «Παίκτης – θρύλος ο Μαρσέλο, ο Μπιελ δίνει ακρίβεια σε πάσες και τελειώματα»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν μίλησε μετά το 3-1 επί του Ιωνικού, όχι μόνο για τον αγώνα, αλλά και για τους Μπιελ και Μαρσέλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι γεύση του άφησε το παιχνίδι: «Είναι ευχάριστο που κερδίσαμε και ιδιαίτερα όταν το δικαιούσαι. Είχαμε ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού που ήμασταν καλύτεροι, αλλά και ένα άλλο μέρος που δείχνει ότι χρειαζόμαστε βελτιωνόμαστε».

Για τον Μπιελ: «Ο Πεπ είναι ένας ποδοσφαιριστής που είναι στον σύλλογό μας, γιατί ξέραμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει με την ακρίβεια στις πάσες και στα τελειώματα. Χρειαζόταν… μηδέν χρόνο για να μπει σε αγώνες».

Για τον Μαρσέλο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα ενσωματωθεί με την ομάδα μας. Θα του δώσουμε λίγο χρόνο για να βρει τη φόρμα του και θα του δώσουμε χρόνο για να βοηθήσει τον σύλλογο. Είναι ένας έμπειρος παίκτης, ένας παίκτης θρύλος που έχει βοηθήσει τη Ρεάλ να κατακτήσει πολλούς στόχους. Όσα όμως έχει κατακτήσει με την Ρεάλ είναι παρελθόν και τώρα ανοίγει μία νέα σελίδα για εκείνον, έτσι ώστε να κατακτήσει με τον Ολυμπιακό νέους στόχους».