Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Συνε«Χ»ίζεται η αναζήτηση της νίκης... (highlights)

Λαμία και Αστέρας Τρίπολης έμειναν (παρά τις αρκετές ευκαιρίες...) στη λευκή ισοπαλία και συνεχίζουν ν' αναζητούν την πρώτη τους επιτυχία μετά από τρεις αγωνιστικές στην τρέχουσα Super League

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-0: Συνε«Χ»ίζεται η αναζήτηση της νίκης... (highlights)

Το δημοσιογραφικό κλισέ ότι μόνο το γκολ έλειψε στη Λαμία περιγράφει το τι συνέβη στην αναμέτρηση μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Αστέρας Τρίπολης.

Στο «Αθάνασιος Διάκος» οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ είχαν ευκαιρίες αλλά έμειναν στο 0-0, που τις διατήρησε χωρίς τρίποντο στην τρέχουσα σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι (του Ηρακλή Μεταξά), που προέρχονταν από ένα ακόμη 0-0 (με τον Ολυμπιακό), ξεκίνησαν καλύτερα κι είχαν δοκάρι με ...τακουνάκι του Μπενίτο που πετάχθηκε σε κόρνερ του Μπερτόγλιο, αλλά μετά το τέταρτο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και είχαν κεφαλιές άουτ με τους Αντέτζο και Νούνιες, αλλά κι ένα σουτ του Ντε Βινσέντι που απέκρουσε ο Παπαδόπουλος.

Ωστόσο την ευκαιρία του πρώτου μέρους είχε ο Μπενίτο που από πάσα του Γκαρντάβσκι αστόχησε σε τετ α τετ.

Στην επανάληψη οι Φθιώτες (του Φέστα) ήταν πιο απαιτητικοί κι υπερείχαν, αλλά ο Γιακουμάκης δεν μπόρεσε να νικήσει τον κίπερ του Αστέρα σε δύο περιπτώσεις, ενώ σε ισάριθμες κεφαλιές οι συμπαίκτες του (Μαρμεντίνι και Μπεχαράνο) δεν βρήκαν στόχο.

Έτσι η Λαμία πήρε το δεύτερο της πόντο και οι Αρκάδες τον τρίτο τους.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΜΙΑ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0–0

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

Σκόρερς: -

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: - Καστάνιο.

Κόκκινες κάρτες: -

ΛΑΜΙΑ (Φέστα): Σαρανοφ - Σιμόν Αντετζο Κορνέζος Γκορανοφ - Μπεχαρανο, Σλιβκα – Τσιλουλης (λ.τ.ρ. 85’ Μαρμεντίνι) Ντε Βινσέντι (69’ Ασκόφσκι), Νούνιες (68’ Τζανδάρης) – Γιακουμάκης (68’ Μποάτσι)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μεταξάς): Παπαδόπουλος - Καρμόνα, Καστάνιο, Πίτσου, Άλβαρες - Στάνκο, Ντομίνγκεθ (46’ Λέο Τιλίκα) - Μπερτόγλιο (93' Μπερτόγλιο), Γκαρντάφσκι (63’ Σονί), Ριέρα (46’ Μπαράλες) – Μπενίτο (46’ Μπαρτόλο).