Κορμπεράν: «Θα προσφέρει περισσότερα στο "10" ο Μπιέλ»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, αναφέρθηκε στο ματς με τον Ιωνικό, αλλά και για την παρουσία του Πεπ Μπιέλ στην ομάδα.

Κορμπεράν: «Θα προσφέρει περισσότερα στο "10" ο Μπιέλ»

Μιλώντας στην cosmote-tv σχολίασε: «"Δουλέψαμε κατά ένα βαθμό στη δημιουργία φάσεων γιατί πάντα θέλουμε να είμαστε δημιουργικοί και να πατάμε στην περιοχή του αντιπάλου και φυσικά δουλέψαμε και στην αποτελεσματικότητα και στην ταχύτητα που απαιτείται για να είμαστε στις σωστές θέσεις την στιγμή της εκτέλεσης".

Για τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό:

"Ο Βαλμπουενά δέχθηκε ένα χτύπημα και δεν είναι διαθέσιμος για αυτό το παιχνίδι και υπάρχουν και οι παίκτες που ήταν εδώ και καιρό τραυματίες όπως ο Αμπουμπακάρ Καμαρά και σήμερα προπονήθηκαν μετά από καιρό με την υπόλοιπη ομάδα. Επομένως θα εκτιμηθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται".

Για τον Μπιέλ:

"Για μας είναι σημαντικό, όποιος παίκτης έρχεται να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να αναπτυχθεί, να εξελιχθεί και να μεγαλώσει σαν σύλλογος και προφανώς πιστεύουμε πως ο Πεπ Μπιέλ θα κάνει αυτό ακριβώς. Στην Κοπεγχάγη έχει παίξει και ως εξτρέμ και ως σέντερ φορ, αλλά η αίσθηση που έχω είναι πως εκεί που μπορεί να προσφέρει περισσότερα είναι στη θέση "10"".

Για τις φήμες περί αποχώρησης του Μασούρα:

"Ο Μασούρας είναι ένας παίκτης που είναι πάρα πολύ σημαντικός για την ομάδα μας. Προφανώς το έχει αποδείξει. Είναι παίκτης Εθνικής ομάδας και προφανώς είναι πολύ σημαντικός για εμάς.

Είναι πάντα καλό να υπάρχουν φήμες σχετικά με τους παίκτες μας γιατί αυτό δείχνει πως οι παίκτες αυτοί έχουν κάνει καλή δουλειά και αυτό είναι που θέλουμε.

Αυτό, όμως, που σίγουρα είναι ξεκάθαρο είναι πως βρισκόμαστε σε έναν σύλλογο ο οποίος είναι φιλόδοξος, νικητής και πάντα απαιτητικός".