Νιόπλιας: «Δεν πρέπει να κλαιγόμαστε για τις δύο ήττες»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας μίλησε όχι μόνο για το παιχνίδι της Κυριακής (4/9, 19.00) στο Πανθεσσαλικό με τον Βόλο, αλλά και για τις δύο ήττες από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

Νιόπλιας: «Δεν πρέπει να κλαιγόμαστε για τις δύο ήττες»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας δείχνει να πιστεύει στην ομάδα του παρά το κακό ξεκίνημα και τις δύο ήττες από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Κυριακής (4/9, 19.00) με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Πρέπει ν’ αφήσουμε πίσω τα δύο παιχνίδια (ήττες από Ατρόμητο, Παναθηναϊκό), να κοιτάξουμε μπροστά και να εστιάσουμε στους παίκτες που είναι εδώ, να μπουν στο παιχνίδι με καλή διάθεση, εξυπνάδα και να έχουμε καθαρό μυαλό και αγωνιστικότητα. Εχουμε προβλήματα όμως δεν πρέπει να καθόμαστε να κλαιγόμαστε γιατί αυτούς που έχουμε, είναι υγιείς και αυτοί θα παίξουν».
«Ο Βόλος προέρχεται από ένα μεγάλο αποτέλεσμα, τον ξέρουμε, είναι καλός αντίπαλος και αυτό που θέλω να πω στα παιδιά είναι ότι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και μόνο έτσι μπορούμε να βγούμε από τα δύο άτυχα αποτελέσματα.