Ολυμπιακός: Η πολυκοσμία στον Ρέντη και οι ανοιχτές αγορές

Με τις μεταγραφές να συνεχίζονται στον Ρέντη ο Κάρλος Κορμπεράν έχει στη διάθεση του αρκετούς ποδοσφαιριστές. Ποιες χώρες έχουν ανοιχτό το μεταγραφικό παράθυρο.

Ολυμπιακός: Η πολυκοσμία στον Ρέντη και οι ανοιχτές αγορές

Το μεταγραφικό παράθυρο για φέτος στην Ελλάδα θα είναι ανοιχτό έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Ο Ολυμπιακός και κάθε ελληνική ομάδα έχουν τη δυνατότητα μέχρι τότε να πάρουν παίκτη και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Super League. Δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, αφού σήμερα θα δηλωθεί η λίστα στην UEFA.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις μεταγραφές του και θα τις συνεχίσει όπως φαίνεται σίγουρα μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Να σημειώσουμε ότι μέχρι τις 30/9 υπάρχει η δυνατότητα και για την απόκτηση ποδοσφαιριστή που είναι ελεύθερος και πέρσι ο Ολυμπιακός είχε πάρει έτσι τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Το θέμα είναι ότι στον Ρέντη βρίσκονται πολλοί οι παίκτες που καθημερινά προπονούνται υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν. Με την προσθήκη και του Τζος Μπόουλερ ο αριθμός ξεπερνάει τους 30 χωρίς να υπολογίζουμε τους τέσσερις τερματοφύλακες. Με τον Λαλά και τον Άγγλο εξτρέμ ο Κορμπεράν έχει 36 παίκτες μαζί με τους γκολκίπερ. Ο αριθμός για προπονήσεις είναι υπερβολικός όταν οι περισσότεροι προπονητές θέλουν 25 μαζί με τους τερματοφύλακες!

Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να… ξεφορτώσει το ρόστερ, αλλά πλέον οι επιλογές είναι περιορισμένες, αφού στην Ευρώπη ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές. Το Βέλγιο, η Βουλγαρία και η Σλοβακία είναι ανοιχτές έως τις 6 Σεπτεμβρίου, ενώ η Ρωσία έως τις 8 Σεπτεμβρίου και το ίδιο ισχύει και για την Τουρκία. Το Κατάρ και η Σερβία είναι όπως και η Ελλάδα ανοιχτά έως τις 15/9 και η Σαουδική Αραβία μπορεί να προσφέρει λύση έως τις 17 Σεπτεμβρίου.