Καστάνιο: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει περάσει» (vid)

Καλύτερος παίκτης της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός αναδείχθηκε ο Πέπε Καστάνιο που προχώρησε σε δηλώσεις για Ολυμπιακό και για το ματς που ακολουθεί με την Λαμία.

Καστάνιο: «Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει περάσει» (vid)

Ο Πέπε Καστάνιο ήταν εκπληκτικός στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το βραβείο απονεμήθηκε μάλιστα από τον συμπαίκτη του, Πίτσου Ατιένθα, με τον Καστάνιο να προχωράει σε δηλώσεις τόσο για τη σημαντική ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και για την επερχόμενη αναμέτρηση με τη Λαμία.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για το βραβείο, τον Ολυμπιακό και τη Λαμία: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο. Με κάνει να αισθάνομαι όμορφα. Ωστόσο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έχει περάσει. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί καλά και θα μπορέσουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Για την προσφορά του Ατιένθα: «Ένα κομμάτι του βραβείου ανήκει και στον Πίτσου γιατί με βοήθησε πάρα πολύ να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας κόντρα στον Ολυμπιακό. Ελπίζω κάποια ημέρα να πάρει κι αυτός ένα βραβείο».