Ολυμπιακός: Η ατάκα «δεν πωλείται» για τον Βατσλίκ

Ο Ολυμπιακός «ενοχλήθηκε» από την Χιρόνα την Πέμπτη (1/9) για τον Τόμας Βατσλίκ, αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν κατηγορηματικοί και δεν είχαν καμία διάθεση να χάσουν τον Τσέχο

Ολυμπιακός: Η ατάκα «δεν πωλείται» για τον Βατσλίκ

Την Πέμπτη (1/9) έκλεινε το μεταγραφικό πρωτάθλημα για τα τοπ πρωταθλήματα και υπήρχαν ομάδες που χτύπησαν την τελευταία στιγμή την πόρτα του Ολυμπιακού για να κάνουν τα… ψώνια τους ακόμη και στο «παρά ένα!

Μία εξ αυτών ήταν η Χιρόνα. Η ισπανική ομάδα επικοινώνησε με τους Πειραιώτες και τους ζήτησε τον Τόμας Βατσλίκ!

Η απάντηση που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ότι ο Τσέχος γκολκίπερ δεν πωλείται και πως δεν μπαίνει καν σε συζητήσεις. Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν η Χιρόνα εισέπραξε αρνητική απάντηση και ουσιαστικά έφαγε τα μούτρα της, καθώς πίστευε ότι την ύστατη στιγμή θα κατάφερνε να πάρει τον πολύπειρο τερματοφύλακα.

Δεν υπήρχε λοιπόν περίπτωση ο Βατσλίκ να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και ειδικά τη στιγμή που εκπνέει την Παρασκευή (2/9) και η διορία των Πειραιωτών για να δηλώσουν τη λίστα στην UEFA για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο Τσέχος γκολκίπερ μετά το μουδιασμένο του ξεκίνημα στα παιχνίδια με την Μακάμπι Χάιφα, στη συνέχεια εξελίχθηκε σε κομβικό παίκτη για να βρεθεί ο Ολυμπιακός στους ομίλους του Europa League. Δεν ήταν μόνο τα τρία πέναλτι που έπιασε με τον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά και η απόκρουση του πέναλτι στην Μπρατισλάβα, δίνοντας το δικαίωμα στον Βαλμπουενά με δική του εύστοχη εκτέλεση να χαρίσει την πρόκριση στους πρωταθλητές Ελλάδας.