Ολυμπιακός: Και επισήμως στο λιμάνι ο Τζος Μπόουλερ (pic)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου Άγγλου εξτρέμ Τζος Μπόουλερ από την Μπλάκπουλ και την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Και επισήμως στο λιμάνι ο Τζος Μπόουλερ (pic)

Από το μεσημέρι της Πέμπτης (1/9) η Αγγλία είχε βουίξει ότι ο Τζος Μπόουλερ θα αποκτηθεί από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και στη συνέχεια θα παραχωρηθεί δανεικός στον Ολυμπιακό.

Παρά το γεγονός ότι στην Αγγλία είχαν «κλειδωμένη» τη μετακίνηση του 23χρονου Άγγλου εξτρέμ στους Πειραιώτες για έναν χρόνο, από την ΠΑΕ δεν έλεγαν το παραμικρό. Είχαν επιλέξει - για άγνωστο λόγο - τον δρόμο της σιωπής.

Και με τη βούλα λοιπόν, ο Μπόουλερ θα ανήκει τη φετινή σεζόν στον Ολυμπιακό. Η επίσημη ανακοίνωση δεν ήρθε από τους πρωταθλητές Ελλάδας, αλλά από τη Νότιγχαμ.

Η αγγλική ομάδα γνωστοποίησε στις 01.40 το πρωί της Παρασκευής (2/9), την απόκτησή του από την Μπλάκπουλ και τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2023, έτσι ώστε να «ψηθεί» σε υψηλό επίπεδο και να επιστρέψει πιο ώριμος και πιο καλά προετοιμασμένος στην Φόρεστ.

Το όνομα του Μπόουλερ είχε αποκαλύψει το «ΦΩΣ» της Δευτέρας (29/8), όταν πρωτοσέλιδα ανέφερε ότι στη «βροχή» προτάσεων για τους εξτρέμ, έπεσε και το δικό του στο τραπέζι ως έξτρα λύση. Μένει να φανεί αν θα είναι και η μοναδική επιλογή, καθώς κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την κατάληξη της υπόθεσης του Γιώργου Μασούρα με την Τράμπζονσπορ.

Ο αριστεροπόδαρος Μπόουλερ που του αρέσει να παίζει κυρίως από τα δεξιά, είχε φέτος 2 γκολ σε 7 παιχνίδια με την Μπλάκπουλ, ενώ στη θητεία του στον αγγλικό σύλλογο είχε 10 γκολ και 3 ασίστ σε 52 αγώνες.