Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Βρσάλικο

Ο Σίμε Βρσάλικο είναι περισσότερο από ένα μήνα στα… πιτς και στον Ολυμπιακό περιμένουν την επιστροφή του βασικού τους μπακ.

Ολυμπιακός: Πότε επιστρέφει ο Βρσάλικο

Μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές που έκανε φέτος ο Ολυμπιακός είναι ο Σίμε Βρσάλικο. Ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία, αλλά παράλληλα και ταλαιπωρημένος από τραυματισμούς.

Ο Κροάτης μπακ έπαιξε στα δύο παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα και στη συνέχεια υπέστη μυϊκό τραυματισμό. Μάλιστα έπαθε και υποτροπή με αποτέλεσμα να πάει ακόμα πιο πίσω η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Βρίσκεται στα… πιτς περισσότερο από ένα μήνα με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να αναρωτιέται για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και αν θα μπορεί η ομάδα του Πειραιά να τον υπολογίζει ξανά.

Όπως γράφει το «ΦΩΣ» στο φύλλο της Πέμπτης (1/9) εάν όλα εξελιχθούν νορμάλ και με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει από το ιατρικό τιμ των Πειραιωτών, ο Σίμε Βρσάλικο αναμένεται να μπει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού μέχρι τη Δευτέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τεθεί και άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Είναι ξεκάθαρο πως ο Κροάτης χρειάζεται μία ειδική μεταχείριση προκειμένου να μπορεί να τον υπολογίζει ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό τον βρήκε τραυματία στον Ρέντη. Είναι μία περίπτωση που θέλει ειδική μεταχείριση και μεγάλη προσοχή.