Άρης: Υπογράφει το συμβόλαιο του ο Βελάθκεθ

Άρης και Χούλιο Βελάθκεθ βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων και αναμένεται άμεσα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Άρης: Υπογράφει το συμβόλαιο του ο Βελάθκεθ

Ο Άρης βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του Χερμάν Μπούργος στην τεχνική του ηγεσία. Τα ηνία της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα αναλάβει ο Χούλιο Βελάθκεθ με τις δύο πλευρές να έχουν δώσει τα χέρια.

Οι «κιτρινόμαυροι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Ισπανό προπονητή κάτι που πλέον το επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ. Βρίσκονται στη διαδικασία της ανταλλαγής εγγράφων προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα υπογράψει με τους Θεσσαλονικείς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την Τρίτη το πρωί ξεκίνησαν τις επαφές οι δύο πλευρές και τελικά άμεσα βρέθηκε η χρυσή τομή. Ο Βελάθκεθ αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Άρη, ενώ βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας τον τελευταίο καιρό.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Αλαβές ο Βελάθκεθ αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της Μαριτίμο, της Σετουμπάλ, της Ουντινέζε, της Βιγιαρεάλ, της Μπέτις και της Αλκορκόν.