Επέστρεψε και γουστ(Άρη), 0-3 στη Λαμία

Ο Άρης  πέρασε σαν «άνεμος» από την έδρα της Λαμίας, επικρατώντας με το εμφατικό 3-0.

Επέστρεψε και γουστ(Άρη), 0-3 στη Λαμία

Ο Άρης επέστρεψε στα «σαλόνια» της SuperLeague μετά από τέσσερα χρόνια και φρόντισε να δείξει από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος πως ήρθε για να μείνει. Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν με 0-3 στη Λαμία, πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ψάχνανε να βρουν τα πατήματα τους, με τη βροχή να δυσκολεύει τις προσπάθειες τους. Ο Άρης είχε «φλύαρη» κατοχή της μπάλας και οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική.

Στο 53' ο Ντιγκινί άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με μία άπιαστη κεφαλιά που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σαράνοφ. Με τον ίδιο τρόπο (με κεφαλιά) ο Γκαρσία διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Πάκο Ερέρα στο 70', μετά από σέντρα ακριβείας του Τζανακάκη. Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο MVP του παιχνιδιού, Μπρούνο Γκάμα, με ένα καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής στο 78'.

Το σημερινό (27/8) παιχνίδι για τον Άρη, θα αποτελέσει «οδηγό» για την συνέχεια της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, η οποία εμφανίστηκε πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που ήταν ταλαιπωρημένος από την παρατεταμένη κακοκαιρία. Αντίθετα το σύνολο του Μπάμπη Τεννέ χρειάζεται μεγάλη βελτίωση σε όλους τους τομείς, καθώς παρουσίασε σημαντικά αμυντικά κενά και αδυναμία στην τελική προσπάθεια.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ


Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Λαμία-Άρης 0-3

Σκόρερ: Ντιγκινί 53΄, Γκαρσία 71', Γκάμα 78'

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος
Κίτρινες Κάρτες: Δημούτσος, Καραγκούνης, Μπλάζιτς/ Γιουνές, Μπάσα

Κόκκινες Κάρτες:-

Συνθέσεις:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Σαράνοβ, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον, Επστάιν (Τσούκαλος 60'), Ασίγκμπα (Οσμάν 73΄), Αντέτζο, Δημούτσος, Μπερτόλιο (Καραγκούνης 46'), Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Μπαράλες.

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπασά, Ντιγκινί (Ναζλίδης 73'), Γκαρσία, Βαλεριάνος, Μπρούνο Γκάμα (Ίντζογλου 84'), Χαμζά Γιουνές, Ματίγια (Κολάτζο 68'), Τζανακάκης, Φραν Χιμένεθ