«Η Μακάμπι Χάιφα για τον Κούντε»

Στο… στόχαστρο της Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται ο Πιερ Κούντε του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ.

«Η Μακάμπι Χάιφα για τον Κούντε»

Ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού έχει στο… στόχαστρο της η Μακάμπι Χάιφα. Συγκεκριμένα η ομάδα που απέκλεισε τους Πειραιώτες από τη συνέχεια του Champions League έχει στο… στόχαστρο της τον Πιερ Κούντε.

Ρεπορτάζ από το Ισραήλ αναφέρει ότι η Μακάμπι Χάιφα βλέπει πολύ «ζεστά» την περίπτωση του Καμερουνέζου μέσου του Ολυμπιακού. Δεν το αποκλείουν μάλιστα να γίνει και κίνηση για την απόκτηση του Αφρικανού χαφ.

Η ιστοσελίδα «WAZ» τονίζει στη Μακάμπι έχουν εξαιρετική άποψη για τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο είδαν και στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League.

Στο Ισραήλ κάνουν αναφορά και στο ενδιαφέρον της Μπόχουμ για τον Καμερουνέζο χαφ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν άναψε το πράσινο φως για να γίνει η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες έχουν σοβαρό πρόβλημα με τις θέσεις ξένων, αφού είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που δεν είναι κάτοχοι κοινοτικού διαβατήριου. Έτσι δεν αποκλείεται να γίνει μία προσπάθεια να αδειάσουν θέσεις και ο Κούντε είναι παίκτης που δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.