Από τον Ολυμπιακό στον Κισσαμικό ο Τόλι

Έμεινε ελεύθερος ο 21χρονος μπακ τη μεταγραφή του οποίου ανακοίνωσε η ομάδα των Χανίων.

Από τον Ολυμπιακό στον Κισσαμικό ο Τόλι

Στους «κομμένους» ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ήταν και ο Αρντίτ Τόλι. Ο 21χρονος μπακ, ο οποίος έχει ακολουθήσει την πρώτη ομάδα και σε προετοιμασία έμεινε ελεύθερος και ανακοινώθηκε η απόκτηση του από τον ΑΟΧ Κισσαμικό. Ο Τόλι που είναι προϊόν της ακαδημίας των «ερυθρόλευκων» αγωνίστηκε και πέρσι στην ομάδα των Χανίων με την οποία είχε σκοράρει τρεις φορές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρητικών αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΟ Χανιά-Κισσαμικός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αρντίτ Τόλι, που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα μας με τη μορφή δανεισμού.

Αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας μας στην εξαιρετική πορεία που έγινε την περασμένη σεζόν. Είχε 23 συμμετοχές με 3 γκολ και 3 ασίστ στο πρωτάθλημα και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας».

Ο Τόλι από την πλευρά του δήλωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που έπειτα από μία εξαιρετική χρονιά που κάναμε πέρσι βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να είμαι πάλι στην ίδια ομάδα και να είμαι μέλος του ΑΟΧ-Κισσαμικού. Εύχομαι να βοηθήσω όσο μπορώ να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της».