Ολυμπιακός: Ντύνεται στα «ερυθρόλευκα» ο Αμαβί

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, ο Ζορντάν Αμαβί της Μαρσέιγ είδε με άλλο… μάτι την Ελλάδα και είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Ντύνεται στα «ερυθρόλευκα» ο Αμαβί

Ο Ζορντάν Αμαβί προ των πυλών του Ολυμπιακού! Αυτό ισχυρίζονται στη Γαλλία και συγκεκριμένα ρεπόρτερ που γνωρίζουν πολύ καλά τα κατατόπια στα ενδότερα της Μαρσέιγ. Από την ΠΑΕ ως συνήθως δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό. Οπότε οι πληροφορίες που σας παρουσιάζουμε έρχονται απευθείας από τη Μασσαλία.

Σύμφωνα με αυτές, λοιπόν, ο 28χρονος Γάλλος αριστερός μπακ είδε με διαφορετικό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού. Το αρχικό του πρόβλημα δεν ήταν ο Ολυμπιακός, αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Περίμενε κάποια προσφορά από κορυφαίο πρωτάθλημα, αλλά οι συμπατριώτες του υποστηρίζουν ότι δεν ήρθε κάτι το αξιόλογο και θεώρησε ότι η καλύτερη προοπτική για την καριέρα του είναι ο Πειραιάς.

Αν όλα εξελιχθούν όπως τα λένε οι Γάλλοι, τότε ο Αμαβί αναμένεται να περάσει σύντομα από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του. Ένα συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια ενός έτους, καθώς μιλάμε για μία περίπτωση δανεισμού από τη Μαρσέιγ. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μπει και οψιόν αγοράς ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι του 2023.

Ο Αμαβί είναι ένας αριστερός φουλ μπακ που παίζει όλη την πλευρά, αλλά το μείον του στην παρούσα φάση είναι ότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, καθώς ο Ιγκόρ Τούντορ δεν τον υπολόγιζε στο «Βελοντρόμ». Έκανε πάντως κανονικά προετοιμασία με τους Μασσαλούς.