Νάρεϊ: «Αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας που χτίζουμε»

Ο Καλέντ Νάρεϊ, ο οποίος σκόραρε στο 96’ και χάρισε τη νίκη (2-1) στον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, μίλησε στο κανάλι της ΠΑΕ. 

Νάρεϊ: «Αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας που χτίζουμε»

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρομήτου αλλά και το γκολ του στο φινάλε του αγώνα μίλησε στο «PAOK TV», ο Κάλεντ Νάρεϊ.

Για τα συναισθήματα μετά το γκολ στα τελευταία λεπτά: «Είναι πολύ καλό. Πετύχαμε πριν το 2-0, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Στη συνέχεια ισοφάρισαν σε 1-1 και για εμάς ήταν πολύ δύσκολο, αλλά το τελειωτικό χτύπημα στο φινάλε ήταν πολύ καλό».

Για αυτό που τους έδωσε τη δύναμη να παλέψουν μέχρι το τέλος: «Νομίζω ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας που χτίζουμε. Ο προπονητής μας λέει να παλεύουμε πάντα μέχρι το τέλος, ακόμα κι αν ο αντίπαλος βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Εμείς παλεύουμε μέχρι το τέλος. Παίζαμε στην έδρα μας και θέλαμε το τρίποντο εδώ. Έγινε το 1-1 αλλά στο ποδόσφαιρο σου αρκεί ένα δευτερόλεπτο για να σκοράρεις. Ευτυχώς για εμάς τα καταφέραμε».

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από τον ίδιο, μετά το γκολ και την ασίστ στις πρώτες δύο αγωνιστικές: «Ελπίζω να συνεχίσω έτσι. Όπως είπα και στο παρελθόν, ήρθα εδώ με αυτοπεποίθηση και προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα. Να καταθέσω την ποιότητα μου για να βοηθήσω την ομάδα και θα προσπαθήσω να συνεχίσω έτσι».