Ο Μουρίνιο ρώτησε τον Μαρτίνς για τον Μαντί Καμαρά

Πολύ σημαντικός ήταν ο ρόλος του Πέδρο Μαρτίνς στη μεταγραφή του Μαντί Καμαρά στη Ρόμα, αφού μαζί του φέρεται να μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Μουρίνιο ρώτησε τον Μαρτίνς για τον Μαντί Καμαρά

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο Μαντί Καμαρά θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα με τη μορφή του δανεισμού για ένα χρόνο από τον Ολυμπιακό. Οι «τζιαλορόσι» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βαϊνάλντουμ αναζητούσαν έναν παίκτη που θα μπορούσε να καλύψει το κενό του.

Στο πρόσωπο του Μαντί η Ρόμα βρήκε τον ποδοσφαιριστή για να καλυφθεί το κενό. Επίσης και ο παίκτης από την πρώτη στιγμή έδειξε την προτίμηση του να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ρώμης και όχι στη Μόντσα που επίσης έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ιταλία ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή τη μεταγραφή είναι και ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ζοσέ Μουρίνο επικοινώνησε με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τον Μαντί Καμαρά.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας φέρεται να είπε στον συμπατριώτη του για τον Μαντί: «Αμύνεται εξαιρετικά και έχει τρεξίματα, εξαιρετική κατάσταση, είναι μυώδης, αλλά όχι... επιθετικός για αυτό και δεν έχει κίτρινη κάρτα». Τον παρότρυνε να τον πάρει στην ομάδα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία κι έτσι προχωράει αυτή η μεταγραφή.